Info

Het 18 de eeuwse volledig gerestaureerde “Auberge De Klasse” is ideaal gelegen in het historische centrum van het stadje Veurne en bevindt zich op wandelafstand van het prachtige Stadspark en de Grote Markt.

De originele rustieke bouwstijl (1775) typeert dit ‘Beschermd Monument' als een verrassend iets anders charmevol logies.

Het werd met heel veel smaak ingericht en beschikt over een eigen ingang, een salon, een eetkamer in rustieke stijl en een bloemrijke stadstuin.

De drie karaktervolle kamers, met de namen Angèle, Cécile en Isabelle, zijn luxueus ingericht en bieden alle nodige comfort.

Een romantisch adres waar U hartelijk wordt onthaald. Bij aankomst ontvangen wij U persoonlijk en bezorgen wij U alle gewenste informatie.

Aankomst: vanaf 16:00 uur
Vertrek: voor 11:00 uur

Ontvangst:

Betaling:

Veurne is een charmant stadje en biedt U diverse musea, wandelingen te voet of per fiets, stedelijk zwembad (200 m), sportpark & tennis (250 m), paardrijden (4 km), golf (18 km), massage, sauna en talrijke leuke cafés, tavernes, bistrots, intieme brasseries en restaurants.

De Noordzee, duinen en de breedste stranden van België.(4 km)

Het huren van fietsen is mogelijk